RING OSS - 019-277 75 94

Grävmaskin Örebro

RING OSS - 019-277 75 94

Om oss

Av oss kan ni hyra grävmaskin i Örebro. Här ser man flera av våra maskiner.

Maskinförsäljning Hultman har funnits ända sedan 1992. Under årens lopp har vi jobbat upp en bred erfarenhet där våra kunder kan köpa och hyra grävmaskin i Örebro. Förutom att du kan hyra grävmaskin och köpa grävmaskin i Örebro, kan du även få service både på nya och begagnade grävmaskiner, minigrävare, hjulgrävare, bandgrävare och hjullastare i Örebro.

Eftersom alla våra kunder är viktiga och vi gör allt för att du ska bli nöjd med vår uthyrning och försäljning av grävmaskin i Örebro så ser vi till att ge ett glatt bemötande och skräddarsydda lösningar. 

Kontakta oss så hjälper vi dig hitta köpa och hyra grävmaskin i Örebro!

Återsäljer Wacker Neuson och Takeuchi

Wacker Neuson        Takeuchi

Vi är återförsäljare av Wacker Neu och Tatekuchi grävmaskiner, mini-, midigrävare, hjulgrävare, bandgrävare och hjullastare av flera olika märken. Vi både hyr ut och säljer Volvo, Doosan och JCB som alla är mycket bra maskiner att använda vid alla slags entreprenad- och markarbeten och byggprojekt.

Hjälp till finansiering

Om ni vill det kan vi hjälpa till med finansiering, via DLL, Nordea, Wasa Kredit och DNB. Att köpa sin grävmaskin i Örebro är en riktig och viktig investering. Är det så att du har en verksamhet som innefattar markarbete, entreprenader och byggarbeten kan du både köpa och hyra grävmaskin i Örebro av oss – beroende på om det är ett större eller länge projekt. Vi hyr dock ut våra grävmaskiner till er oavsett – allt för att underlätta för dig som kund.

Nordea  Wasa kredit  DLL   DNB

Kontakta oss för att köpa eller hyra grävmaskin i Örebro! Vi har flera entreprenadmaskiner redo på vårt lager‚ både minigrävare och större grävmaskiner.