Grävmaskin Örebro

RING OSS - 019-277 75 94

Om oss

Om oss som hyr ut grävmaskin i Örebro

Maskinförsäljning Hultman har funnits i många år, ända sedan 1992. Därav har vi fått bred erfarenhet av uthyrning och försäljning av din grävmaskin i Örebro. Förutom att du kan hyra din grävmaskin och köpa din grävmaskin i Örebro, kan du även få service både på nya och begagnade grävmaskiner, minigrävare, , hjulgrävare, bandgrävare och hjullastare i Örebro.

Eftersom alla våra kunder är viktiga och vi gör allt för att du ska bli nöjd med vår uthyrning eller med ditt köp av grävmaskin i Örebro, ser vi till att ge ett glatt bemötande och skräddarsydda lösningar. 

Kontakta oss så hjälper vi dig hitta rätt grävmaskin i Örebro!

Återsäljer Wacker Neuson och Takeuchi

Wacker Neuson        Takeuchi

Vi är återförsäljare av Wacker Neu och Tatekuchi grävmaskiner, mini-, midigrävare, , hjulgrävare, bandgrävare och hjullastare av flera olika märken. Vi både hyr ut och säljer Volvo, Doosan och JCB som alla är mycket bra maskiner att använda vid alla slags entreprenad-, markarbeten och byggprojekt.

Hjälp till finansiering

Om ni vill det kan vi hjälpa till med finansiering, via DLL, Nordea, Wasa Kredit och DNB. Att köpa sin grävmaskin i Örebro är en riktig och viktig investering. Är det så att du har en verksamhet som innefattar markarbete, entreprenader och byggarbeten är det bra att ha sin grävmaskin i Örebro, nära till hands och inställd på de sätt som du behöver den.

Nordea  Wasa kredit  DLL   DNB

Maskinförsäljning Hultman Aktiebolag


Prästbol 8
665 92 Kil

019-277 75 94

[javascript protected email address]

556074-7007


Hyra grävmaskin

Köpa grävmaskin


logo-image

Om Oss

Maskinförsäljning Hultman bedriver försäljning, uthyrning och service av nya och begagnade entreprenadmaskiner.

Läs mer om oss

Personuppgiftspolicy

Kontakt

Maskinförsäljning Hultman Aktiebolag

Org nr: 556074-7007
Prästbol 8
665 92 Kil
Tel: 019-277 75 94

Hitta hit